Турніри по FIFA у Луцьку!
Вітаю Вас Гость

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Архів - тільки для читання
ПРАВИЛА ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВОК!
KvimpickДата: П`ятниця, 14.11.2008, 22:33 | Сообщение # 1
ADMINCHIK
Репутація: 540
Статус:
завантаження нагород ...
ЗАЯВКА

1. Призвіще ім’я
2. Нік
3. Вік
4. ICQ , QIP або номер мобільного
5. Чи були учасником «Ліги чемпіонів по ФІФА08 у Луцьку»
6. Чи згідні з правилами турніру (якщо ні то чому)
7. Якою 4-х зірковою командую хотіли б грати (якщо цю команду більше ніхто не обере ви грати нею і будете)
8. Який інтернет оператор у Вас
9. Хто Вам по рекомендував взяти участь в цьому турнірі
10. Ваш девіз
11. Чи влаштовує Вас формат чемпіонату (Прем’єр ліга + Перша ліга + ПЛЕЙОФФ) не в залежності в якій лізі Ви будете грати! (якщо ні то чому)
12. Яку суму Ви в змозі вкласти в призовий фонд (10, 15, 20 грн.)
13. На яку Лігу реєструєтеся (якщо на ПРЕМ'ЄРКУ і ви не попали у 8 фіналістів «Ліги чемпіонів по ФІФА08 у Луцьку», то будете боротися за вакантні місця в цій лізі, а при реєстрації на першу лігу ви туди будете зараховані автоматично і участі у стикових іграх за вакантні місця грати не будете)
14. P. S. (тут пишемо, все що Ви хочете сказати перед турніром).

ОФОРМЛЕННЯ ЗАЯВКИ

Створюємо нову тему (New Topic) в розділі "ЗАЯВКИ НА ЧЕМПІОНАТ по FIFA08 У ЛУЦЬКУ (ЧпоФЛ)", Назва теми: Призвіще ім’я ваше,
Опис теми: ваша команда, далі в полі текст відповідаємо на запитання заявки! Бажано вибирати таку команду, якої нема в попередніх заявках, але якщо дуже дуже хочеться грати тією командою, яку вже хтось вибрав то записуйте її (а там вже вирішим як між вами поділити цю команду)! НЕ ЗАБУВАЙТЕ! Перший та другий призер "ЛІГИ ЧЕМПІОНІВ ПО ФІФА08 У ЛУЦЬКУ" мають для себе право вибирати будь яку команду, яку забажають! Для прикладу я подам заявку першим вона буде для Вас як зразок.

ЯКЩО ЗАЯВКА ЗАПОВНЕНА НЕПРАВИЛЬНО ВОНА БУДЕ ПРОСТО ВИДАЛЕНА З ФОРУМУ ТОМУ СЛІДКУЙТЕ ЗА ВАШИМИ ЗАЯВКАМИ!

...

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: